×

An unexpected error occurred. Please try again later.

MediaflowPro (Swedish)
(1)

Bläddra i mappar, sök och montera bilder och filer från MediaflowPro bildbank direkt i InDesign

Bläddra i mappar, sök och montera bilder och filer från MediaflowPro bildbank direkt i InDesign

Genom att koppla MediaflowPro med InDesign kan ni på ett ett effektivt sätt söka upp och montera bilder och grafik direkt inifrån InDesign och samtidigt få en överblick på var och hur era filer används.

Tillgången till bilder och filer i InDesign-pluginet är rättighetsstyrt utifrån användarens behörighet i MediaflowPro. I panelen visas direkt information om t ex fotograf / byline, bildbeskrivning samt var och hur bilden har använts tidigare. Varningar visas om det finns begränsad användningsrätt, om bilden är låst för ett annat sammanhang och visas då ni försöker montera dessa filer. För ett effktivare arbetsflöde kan ni välja att montera bilderna låg- eller högupplösta och det är även möjligt att montera flera bilder på en gång. Det medföljer också en länkhanterare i en egen panel där ni får aktuell uppdaterad info om den monterade bilden, som t ex fotograf, rättigheter, tillstånd, annan användning etc.

Observera att det krävs ett konto för MediaflowPro för att kunna använda detta plugin. För mer info besök vår hemsida www.mediaflowpro.com

Rating

Title
Comment

Update for latest version (InDesign 11.4)

Aktivera tilläggen i menyn Fönster - Tillägg - MediaflowPro Bildbank / MediaflowPro Links (Window - Extensions - MediaflowPro Bildbank / MediaflowPro Links)

More By This Producer: